Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Seminar de informare despre accesarea fondurilor nerambursabile POR

dsc_0309-1505902515.jpg

Miercuri, 20 septembrie, la Târgovişte a avut loc seminarul de informare privind oportunităţile de finanţare din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020. Prin acest eveniment destinat reprezentanţilor mediului public, s-a încheiat cea de-a patra Caravană de promovare POR organizată de ADR Sud Muntenia în acest an.

Seminarul, la care au participat aproximativ 30 de reprezentanţi ai unităţilor administrativ-teritoriale din municipiile şi oraşele din judeţul Dâmboviţa, a avut ca obiectiv prezentarea condiţiilor de eligibilitate pentru realizarea de investiţii ce vizează reabilitarea termică a clădirilor rezidenţiale şi publice (P.I. 3.1 A şi B), reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane (A.P. 3, P.I. 4e, O.S. 3.2), revitalizarea oraşelor (P.I. 5.2), dezvoltarea infrastructurii de turism (P.I. 7.1), precum şi investiţii pentru reabilitarea unităţilor de primiri urgenţe (P.I. 8.2).

ADR Sud Muntenia, prin această sesiune de informare, a urmărit să vină în sprijinul potenţialilor beneficiari publici, în nevoile lor de informare şi clarificare cu privire la criteriile de eligibilitate şi tipul de investiţii ce pot fi realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile alocate regiunii noastre prin liniile de finanţare lansate în cadrul POR.