Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Marcel Ioan Boloş, în vizită la ADR Sud Muntenia!

Vineri, 17 august, începând cu ora 12:00, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va avea loc Briefingul de presă, organizat cu ocazia semnării contractului de finanţare al proiectului „Înfiinţare structură de afaceri în localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu”. Beneficiarul contractului de finanţare este SC EUROPEAN LOGISTIC PARK INTERNATIONAL SRL, iar valoarea totală a proiectului este de 84.911.578,52 lei. Acesta va primi asistenţă nerambursabilă în cadrul Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, DMI 4.1 „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală”.

La acest eveniment va fi prezent secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), domnul Marcel Ioan Boloş, care va semna contractul de finanţare din partea Autorităţii de Management pentru POR. De asemenea, va mai fi prezent şi domnul Iuliu Bara, director general în Direcţia Generală pentru Cooperare Teritorială din cadrul MDRT.