Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Se pot depune proiecte pe Domeniul de interventie 3.4. Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale, preuniversitare, universitare si a infrastructurii pe

A fost lansata  cererea deschisa de proiecte pentru Axa 3 a REGIO - Programul Operational Regional “Imbunatatirea infrastructurii sociale", Domeniul major de interventie 3.4 - "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua".

 

Proiectele eligibile in cadrul acestui domeniu vizeaza:

 

  • Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii educationale pre-universitare si universitare;
  • Crearea si dezvoltarea campusurilor preuniversitare;
  • Reabilitarea, modernizarea, echiparea Centrelor de Formare Profesionala Continua.

 

Beneficiarii eligibili in cadrul acestui domeniu major de interventie sunt: unitati administrativ-teritoriale (autoritati ale administratiei publice locale) - pentru proiecte adresate unitatilor scolare din invatamantul obligatoriu (inclusiv pentru invatamantul special) si pentru proiectele adresate Campusurilor pentru Invatamant Profesional si Tehnic (CIPT), institutii de invatamant superior de stat (universitati, institute, academii de studii), Centre de formare profesionala continua si institutii publice furnizoare de formare profesionala continua.

 

Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul nostru, la adresa http://www.adrmuntenia.ro/documente-l-ghidul_solicitantului.html