Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

S-a reluat votul pentru cele mai apreciate proiecte Regio implementate în Sud-Muntenia!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia anunță reluarea votului, marți, 31 octombrie, începând cu ora 14:30, pentru cele mai apreciate proiecte ce vor fi premiate în cadrul Galei „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”. Astfel, termenul limită pentru votul proiectelor ce vor fi premiate în cadrul Galei „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!” a fost extins cu o zi, până joi, 2 noiembrie 2023, ora 23:59:59, accesând următorul link: https://concurs.adrsm.ro/.

Procesul de votare a fost oprit de ADR Sud-Muntenia în data de 30 octombrie a.c., din cauza unor probleme tehnice cauzate de traficul foarte mare pe anumite secțiuni ale site-ului.

În urma verificărilor, au fost invalidate voturile abuzive realizate consecutiv în cadrul aceleiași sesiuni web* de la aceeași adresă IP, din cele 14.305 voturi înregistrate fiind validate 3.612 până la reluarea votului.

În ceea ce privește funcționarea platformei, la formularul de vot toate câmpurile au devenit obligatorii și, de asemenea, pentru a rula mai rapid, pagina clasamentelor a fost optimizată, actualizarea acesteia realizându-se automat la fiecare 10 minute.

Conform Condițiilor de eligibilitate descrise în Regulament, reamintim că la concurs poate vota orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii concursului, care are domiciliul stabil sau reședința în România, care furnizează date reale privind identitatea şi posibilitatea de contactare a sa (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon) şi care acceptă termenii şi condițiile Regulamentului.

* Sesiune web = Mecanism ce permite reținerea informațiilor despre starea clientului ce accesează site-ul. Sesiunile au ID unic și permit identificarea activității clientului pe site.

Vă mulțumim pentru interesul acordat activității ADR Sud-Muntenia și vă invităm să votați proiectele favorite în continuare!