Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

S-a publicat Ghidul solicitantului pentru eficientizarea energetică – 3.1 B – Clădiri publice (SUERD)

Ieri, 19 decembrie, s-a publicat versiunea finală a Ghidului specific aferent apelului de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.1/B/SUERD/1, AP 3, P.I. 3.1, Operațiunea B – Clădiri publice, apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei UE pentru regiunea Dunării (SUERD).

Ghidul specific conține informațiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte POR/2017/3/3.1/B/SUERD/1, de tip non-competitiv la nivel național, cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic - aplicația MY SMIS.

Ghidului specific poate fi consultat pe website-ul Agenţiei – http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea POR 2014-2020 > Program > Axe > Axa 3, link: http://regio.adrmuntenia.ro/axa-3.