Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Prima structură de afaceri finanţată din Regio a fost finalizată!

La mijlocul lunii septembrie se finalizează primul proiect de dezvoltare a unei structuri de afaceri la nivelul regiunii Sud Muntenia, finanţat prin Regio. SC Camion Logistic SRL va organiza luni, 17 septembrie, începând cu ora 11:00, la locaţia companiei, de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti (km 23), o conferinţă de presă, în cadrul căreia va fi prezentată investiţia, ce a fost realizată cu sprijin financiar nerambursabil Regio. 

SC Camion Logistic SRL, în calitate de beneficiar, a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Centru Multifuncţional de dezvoltare a afacerilor” la sfârşitul lunii aprilie 2010, fiind primul de la nivelul regiunii Sud Muntenia care a obţinut asistenţă nerambursabilă Regio pentru dezvoltarea unei structuri de afaceri. Proiectul a primit finanţare în cadrul Axei prioritare 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.1 „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală”, valoarea totală fiind de 16.005.954,82 lei.

Prin realizarea acestei investiţii s-a urmărit dezvoltarea economică locală, atragerea investiţiilor şi crearea de locuri de muncă. Astfel, s-a creat o structură de sprijinire a afacerilor clar delimitată, pentru a asigura spaţii pentru desfăşurarea de activităţi economice de prestare servicii pentru firmele din cadrul structurii. Aceasta a fost dotată cu birouri, sală de conferinţe, hală service mijloace de transport marfă, depozit, platforme de parcare, zone de aşteptare, precum şi spaţii tehnice. 

„SC Camion Logistic SRL din Giurgiu este primul beneficiar de fonduri europene nerambursabile Regio pentru dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor. Prin realizarea acestui proiect Regio va creşte potenţialul de dezvoltare a activităţilor economice din zona Giurgiu, structura de afaceri din comuna Bolintin Deal devenind astfel un punct de atracţie a investitorilor”, a declarat Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.