Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Peste cinci milioane de vizualizări ale campaniei de promovare online „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”

Ne aflăm la sfârșitul perioadei de implementare a Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 și, făcând un bilanț al ultimilor ani, putem spune că succesul POR înseamnă afaceri inovative, locuri de muncă, asistență medicală la standarde înalte, păstrarea vie a istoriei prin conservarea și reabilitarea obiectivelor de patrimoniu, infrastructură rutieră modernă, acces la educație pentru toți copiii României.

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, care susține de aproape 25 de ani dezvoltarea europeană a comunităților din județele componente ale regiunii (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman), și în calitatea sa de Organism Intermediar, a desfășurat, în perioada mai – august 2023, campania de promovare a 28 de proiecte implementate cu succes în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Astfel, timp de aproape patru luni, ați călătorit alături de noi prin cele șapte județe ale regiunii, pentru a vedea impactul investițiilor realizate cu ajutorul fondurilor europene asupra comunităților, care pot constitui o sursă de inspirație pentru următorul exercițiu financiar.

De la demararea campaniei, respectiv 16 mai 2023 până la 21 august 2023, a fost înregistrat un impact de peste 1.400.000 de conturi unice care au vizionat spoturile video de promovare proiecte (trailere), peste 4.300 de oameni au accesat, pentru mai multe informații, paginile proiectelor (landing page-urile) cu fișele de proiect publicate pe site și, până la această dată, au fost înregistrate peste 5.000.000 de afișări ale postărilor din cadrul campaniei.

Din dorința de a încununa cu succes campania, de a-i răsplăti pe beneficiarii acestora pentru munca depusă și de a-i încuraja să privească cu optimism spre oportunitățile viitoare, în perioada 1august-1 noiembrie 2023, ADR Sud-Muntenia organizează concursul „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”.

Totodată, în semn de recunoștință pentru susținerea activității Agenției, precum și a proiectelor favorite, ADR oferă votanților trei premii ce constau în mini-sejururi în regiunea Sud-Muntenia! Sistemul de vot online va fi deschis în intervalul 4 octombrie-1 noiembrie 2023. Mai multe informații despre concurs puteți afla accesând site-ul dedicat acestuia: https://concurs.adrsm.ro/

Vă mulțumim pentru interesul acordat activității ADR Sud-Muntenia și vă invităm să rămâneți aproape de noi și în călătoriile viitoare!