Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Noi contracte de finanţare pentru sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor

regio-1403883191.jpg

Luni, 30 iunie, la sediul ADR Sud Muntenia se vor semna ultimele contracte de finanţare la nivelul regiunii Sud Muntenia, în cadrul programului Regio, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” – apelul 3 (20 martie – 17 aprilie 2014).

În cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte s-au depus 317 cereri de finanţare prin care se solicită fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013.

Sesiunea de depunere a cererilor de finanţare pentru dezvoltarea microîntreprinderilor din regiunea Sud Muntenia s-a desfăşurat în perioada 20 martie – 17 aprilie, solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte fiind societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului. Activităţile pentru care s-au depus proiectele în această perioadă vizează achiziţionarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.