Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Newsletter-ul Info Regional Sud Muntenia a ajuns la numărul 500!

Cu ediția de astăzi a newsletter-ului electronic săptămânal Info Regional Sud Muntenia, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitatea sa de editor, a ajuns la borna de 500 de numere realizate!

Prima ediție a newsletter-ului a fost publicată în luna mai 2009, și, de-a lungul celor 13 ani de apariție, publicația și-a îmbunătățit structura oferindu-le cititorilor săi cele mai noi informații din domeniul dezvoltării regionale. Aceasta reprezintă principalul instrument de comunicare al Agenției, în cadrul căruia sunt prezentate reperele importante din activitatea instituției, alături de informații despre programele pe care Agenția a fost desemnată să le implementeze în timp (PHARE, Programul Operațional Regional și Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice), oportunitățile de afaceri ale momentului, activitatea rețelei de informare Regio, obiectivele turistice importante și viața localităților din cele șapte județe componente ale regiunii de dezvoltare regională Sud – Muntenia (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman), alături de revista presei regionale.

Structura din cadrul ADR Sud Muntenia responsabilă de editarea newsletter-ului Info Regional Sud Muntenia este Direcția Dezvoltare și Comunicare, prin Biroul Comunicare și Serviciul Helpdesk (în trecut ambele constituind Serviciul Comunicare). Multe din articolele apărute în timp au fost și contribuția cititorilor sau beneficiarilor noștri. Astfel, ADR Sud Muntenia oferă ocazia acestora ca, prin intermediul newsletter-ului, să își promoveze, în fiecare săptămână, instituția și activitățile pe care le desfășoară. Dacă sunteți interesați să promovați activitatea dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți la adresa de email comunicare@adrmuntenia.ro un scurt material de informare (maxim 1.500 de caractere cu tot cu spații), împreună cu 1-2 poze, cel târziu până în ziua de vineri a oricărei săptămâni, acesta urmând să fie publicat în viitoarea ediție a newsletter-ului.

Newsletter-ul Info Regional Sud Muntenia este publicat pe site-urile Agenției, www.adrmuntenia.ro și regio.adrmuntenia.ro, și este distribuit electronic săptămânal tuturor membrilor Rețelei de Informare REGIO Sud Muntenia, membrilor Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, consiliilor județene și locale și prefecturilor din regiune, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, reprezentanților mass-media de la nivelul regiunii Sud Muntenia, site-urilor dedicate, precum și publicului larg.

Dacă sunteți interesat să primiți pe e-mail, în fiecare săptămână, cea mai nouă apariție a newsletter-ului electronic Info Regional Sud Muntenia editat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, vă rugăm să vă abonați utilizând formularul publicat în partea inferioară a paginilor de start ale site-urilor Agenției prin înscrierea adresei de e-mail.

Info Regional Sud Muntenia nr. 500 poate fi descărcat de pe site-ul ADR Sud Muntenia, secțiunea Newsletter, link: https://adrmuntenia.ro/index.php/download_file/newsletter/523/info-regional-sud-muntenia-nr-500.pdf.