Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Întâlnire de lucru privind procedura de selectare și prioritizare a ideilor de proiecte pentru dezvoltarea urbană a regiunii Sud Muntenia, prin POR 2014 – 2020

Joi, 9 noiembrie, ADR Sud Muntenia va organiza o întâlnire de lucru cu municipiile reședință de județ de la nivelul regiunii noastre, ce va avea ca temă de discuții procedura de selectare și prioritizare a fișelor de proiecte pentru Axa prioritară 4 din Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Evenimentul, ce va avea loc la sediul Agenției din Călărași, începând cu ora 10:00, este destinat membrilor Autorităților urbane, precum și persoanelor responsabile cu elaborarea fișelor dezvoltate din ideile de proiecte cuprinse în portofoliile documentelor strategice ale municipiilor reședință de județ din Sud Muntenia.

Reamintim că la sfârșitul acestei luni se va încheia etapa de evaluare a conformității administrative și a admisibilității documentelor strategice necesare pentru finanțarea proiectelor de investiții în cadrul Axei prioritare 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile” (Strategiile integrate de dezvoltare urbană – SIDU și Planurile de mobilitate urbană durabilă – PMUD).

După finalizarea etapei de evaluare a conformității administrative și a admisibilității acestor documente de programare, Autoritățile urbane, constituite la nivelul municipiilor reședință de județ, vor lansa apelul de fișe de proiecte pentru Axa prioritară 4. Ținând seama de numărul mare de idei de proiecte rezultate din SIDU  și PMUD, Autoritățile urbane de la nivelul regiunii Sud Muntenia vor selecta cele mai importante idei de proiecte, în funcție de obiectivele specifice urmărite.