Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Corrigendumul nr. 4 la Ghidul Solicitantului pentru DMI 1.2 „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”

În data de 6 ianuarie, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a publicat pe site-ul www.inforegio.ro, Corrigendumul nr. 4 la Ghidul Solicitantului pentru Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul Major de Intervenţie 1.2 „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”. Modificările vizează Secţiunea I.5 Contribuţia financiară a solicitantului.

Documentul integral poate fi descărcat de pe site-ul Agenţiei dedicat exclusiv programului Regio, http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea Ghidul solicitantului, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/corrigendumulnr4-0.pdf.