Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Convocare sedinta ordinara a Comitetului Regional pentru Evaluare Strategica si Corelare

Data: 22 ianuarie 2008, ora 13.00

Locul de desfasurare: Sala de sedinte a Centrului Cultural UNESCO "Ionel Perlea ", Municipiul Slobozia, judetul Ialomita.

 

Ordinea de zi:

1. Cuvant introductiv al Directorului ADR Sud  Muntenia.

2. Prezentarea membrilor Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare.

3. Informare privind Programul Operational Regional 2007-2013 si cadrul institutional de functionare al C.R.E.S.C.

4. Informare privind procesul de evaluare si selectie a proiectelor in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.

5. Informare privind proiectele depuse in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 si stadiul evaluarii acestora.

6. Alegerea Presedintelui si Vicepresedintelui Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Sud Muntenia.

7. Completarea declaratiilor de impartialitate si confidentialitate de catre membrii Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Sud Muntenia.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Sud Muntenia ( C.R.E.S.C.)

9. Diverse - Simularea evaluarii strategice a unui proiect depus in vederea obtinerii unei finantari prin Programul Operational Regional.

 

Materialele pentru sedinta vor fi publicate pe pagina de internet a Agentiei, www.adrmuntenia.ro, sectiunea Biblioteca/Hotarari CRESC Sud Muntenia, incepand cu data de 14 ianuarie 2008.

 

Presedinte C.p.D.R. Sud Muntenia

Prof. Vasile Silvian Ciuperca