Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Clarificări ADR Sud-Muntenia privind ajustarea prețurilor și a valorii devizelor generale în cadrul proiectelor finanțate din fonduri europene

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a publicat o serie de clarificări în atenția beneficiarilor Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 privind ajustarea prețurilor și a valorii devizelor generale în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 64/2022.

Pentru a cunoaște etapele ce trebuie parcurse pentru actualizarea valorii devizului general al investiției și condițiile necesare pentru inițierea unei notificări sau a unui act adițional în cadrul contractului de finanțare, puteți accesa site-ul dedicat implementării Programului Operațional Regional 2014-2020, la secțiunea Documente – Informări, la următoarea adresă: https://2014-2020.adrmuntenia.ro/download_file/article/1824/Prezentare-OUG-64.pptx.

Cu gândul la viitor, acționăm în prezent!