Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

ADR Sud Muntenia, în sprijinul autorităţilor publice locale din Argeş, pentru accesarea de fonduri POR 2014 - 2020

1-1473774245.jpg

În data de 13 septembrie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a participat la seminarul de informare destinat unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Argeş. Evenimentul, găzduit de Consiliul Judeţean Argeş, a avut ca scop prezentarea oportunităţilor de finanţare din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, destinate autorităţilor publice locale.

Cu această ocazie s-au purtat discuţii privind condiţiile de accesare a fondurilor nerambursabile POR 2014 – 2020, alocate regiunii Sud Muntenia, prin liniile de finanţare lansate până în prezent în cadrul programului operaţional.

În deschiderea evenimentului, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a declarat următoarele:

„Suntem în plină campanie de promovare a Programului Operaţional Regional 2014 – 2020. După cum sunteţi la curent, o serie de priorităţi de investiţii sunt lansate deja în cadrul programului. Liniile de finanţare vizează investiţii pentru creşterea eficienţei energetice în clădirile publice şi rezidenţiale, dezvoltarea urbană durabilă, valorificarea patrimoniului cultural, revitalizarea oraşelor, dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear, precum şi dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale.

Aşteptăm cu mare interes depunerea cât mai multor proiecte pentru sprijinirea dezvoltării comunităţilor locale din judeţul Argeş cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile şi vă reamintim că suntem la dispoziţia dumneavoastră cu răspunsuri şi clarificări la întrebările pe care le aveţi pe perioada scrierii aplicaţiilor.”

La seminarul de informare, ce a avut loc la Piteşti, au paticipat peste 50 de reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din judeţul Argeş.