Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

ADR Sud Muntenia – informare privind oportunitățile de finanțare destinate dezvoltării infrastructurii educaționale

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a răspuns inițiativei Inspectoratului Școlar Județean Călărași de a încuraja instituțiile de învățământ preuniversitar să se dezvolte prin accesarea fondurilor europene.

Astfel, în data de 15 noiembrie, Ionuț Popa, expert în cadrul Serviciului comunicare, a prezentat oportunitățile de finanțare Regio pe care administrațiile locale, alături de unitățile școlare, le pot valorifica pentru a crește calitatea infrastructurii educaționale și, implicit, a actului educațional.

Evenimentul a avut loc la Colegiul Agricol „Sandu Aldea” din Călărași și a reunit, pe lângă directorii instituțiilor de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Poliției Municipiului Călărași, ai Direcția de Investigații a Infracțiunilor de Criminalistică și Terorism (DIICOT), Călărași și ai Organismului Intermediar Sud Muntenia pentru Programul Operațional Capital Uman (OI POCU).

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio (Programul Operațional Regional 2014-2020) şi are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitățile de finanţare din Regio puteți obține contactând experții Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.