Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

16 septembrie 2008 -Intalnire cu jurnalistii din regiunea Sud Muntenia

În luna septembrie a.c, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, va organiza o serie de întâlniri cu jurnaliştii din toate regiunile de dezvoltare. Scopul acestor acţiuni  este de a asigura transparenţa cheltuirii fondurilor comunitare  dar şi de a promova aceasta sursă de finanţare către cei interesaţi.


Pentru regiunea Sud Muntenia, întâlnirea cu jurnaliştii este programată pentru data de 16 septembrie, la Piteşti. La eveniment  va participa domnul Laszlo BORBELY, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor care va  prezenta situaţia actuală a proiectelor depuse în cadrul programului, precum şi priorităţile perioadei următoare: stimularea depunerii de proiecte pe toate domeniile finanţabile prin program, stabilirea polilor de creştere şi scurtarea periodei de selecţie şi evaluare a proiectelor.


Din partea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia vor participa domnul director Liviu Muşat şi  directorul adjunct Organism Intermediar, doamna Mariana Vişan.