Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Seminarul de informare privind oportunitățile de finanțare POR destinate autorităților publice locale din Călărași și Ialomița

Astăzi, 16 aprilie, ADR Sud Muntenia a organizat cel de-al doilea seminar de informare din cadrul Caravanei de promovare a liniilor de finanțare deschise în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, pentru autoritățile publice locale.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul Agenției și a fost destinat reprezentanților instituțiilor publice din județele Călărași și Ialomița.

Cu această ocazie au fost prezentate și analizate criteriile de eligibilitate pentru depunerea de aplicații în cadrul apelurilor deschise în prezent pentru următoarele linii de finanțare POR: Prioritatea de investiții 3.1, Operaţiunea C – Iluminat public; Axa prioritară 13 – regenerarea orașelor mici și mijlocii; Prioritatea de investiții 10.1 - apelurile dedicate învăţământului obligatoriu, antepreşcolar şi preşcolar (O.S. 10.1), învăţământului profesional şi tehnic şi învăţare pe tot parcursul vieţii (O.S. 10.2) și universităților (O.S. 10.3); Prioritatea de investiții 2.1, Operațiunea B – Incubatoare de afaceri, Prioritatea de investiții 8.1.A - Ambulatorii.