Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Seminar de instruire pentru beneficiarii de fonduri Regio din Sud Muntenia

Joi, 3 octombrie, la sediul central din Călărași al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut loc seminarul de instruire destinat beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional 2014-2020, organizat de Direcția Organism Intermediar POR.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităților publice locale din regiunea Sud Muntenia care vor implementa proiecte destinate tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon (Axa prioritară 3), dezvoltării urbane durabile (Axa prioritară 4), îmbunătățirii infrastructurii rutiere de importanță regională (Axa prioritară 6), precum și îmbunătățirii infrastructurii educaționale (Axa prioritară 10).

În acest context, beneficiarii de fonduri Regio au primit recomandări privind întocmirea corectă a materialelor de publicitate, conform Manualului de identitate vizuală, elaborarea cererilor de rambursare, realizarea achizițiilor în baza instrucțiunilor și a ordonanțelor de urgență emise de Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. De asemenea, participanții au fost puși în temă cu procedurile specifice în vederea implementării corecte a proiectelor.

Prin organizarea acestui seminar de instruire, ADR Sud Muntenia continuă procesul de susținere a beneficiarilor de fonduri europene prin informarea lor constantă, astfel încât proiectele de investiții depuse de aceștia să determine creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale și regionale pentru dezvoltarea mediului de afaceri, a infrastructurii și a serviciilor.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitățile de finanţare din Regio puteți obține contactând experții Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.