Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Seminar de informare privind apelurile de proiecte POR 2014 – 2020 destinate potențialilor beneficiari publici din județele Teleorman și Giurgiu

Astăzi, 12 aprilie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat la Alexandria un seminar de informare privind oportunitățile de finanțare din cadrul apelurilor de proiecte lansate în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, pentru autoritățile publice locale.

Evenimentul, la care au participat peste 20 de reprezentanți ai instituțiilor publice din județele Teleorman și Giurgiu, deschide astfel cea de-a doua caravană de promovare a POR 2014 – 2020 în regiunea Sud Muntenia organizată de Agenție în acest an.

Următorul seminar de informare va avea loc la sediul ADR Sud Muntenia din Călărași, în data de 16 aprilie, la care sunt invitați să participe potențialii beneficiari publici din județele Călărași și Ialomița.

Detalii despre liniile de finanțare ce fac obiectul acestei caravane de informare aflați aici - https://regio.adrmuntenia.ro/adr-sud-muntenia-demareaza-o-noua-caravana-por-in-sud-muntenia/news/1523