Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Seminar de informare POR 2014 – 2020, destinat autorităților publice din Dâmbovița

Astăzi, 26 aprilie, ADR Sud Muntenia a organizat un nou seminar de informare destinat autorităților publice locale de la nivelul regiunii noastre, pentru a promova oportunitățile de investiții din cadrul apelurilor lansate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

La acest seminar, ce a avut loc la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, au participat aproximativ 30 de reprezentanți ai instituțiilor publice din Dâmbovița care au aflat informaţii importante privind investițiile ce pot fi realizate cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile alocate regiunii Sud Muntenia.

Prin evenimentul de astăzi se încheie cea de-a doua caravană de promovare POR 2014 - 2020, pe care Agenția a organizat-o de la începutul acestui an, cu scopul de a veni în sprijinul potenţialilor beneficiari interesați să realizeze proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru dezvoltarea comunităților locale.