Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

S-a lansat apelul POR destinat proiectelor nefinalizate ce vizează investiții în patrimoniul natural și cultural

Astăzi, 3 mai, s-a lansat Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiții 5.1 „Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural” din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Apelul este destinat proiectelor nefinalizate, aplicațiile putând fi depuse începând cu data de 14 mai până în data de 16 iulie 2018.

Astfel, se vor finanţa proiecte nefinalizate care presupun realizarea unuia sau mai multor elemente fizice sau componente sau articole sau activităţi şi care la data depunerii cererii de finanţare nu are finalizat integral cel puţin unul dintre acestea. Locul de implementare al proiectului trebuie situat pe un amplasament distinct delimitat pentru obiectivele de patrimoniu UNESCO, patrimoniu cultural național (urban sau rural) și patrimoniu cultural local din mediul urban.

Pentru acest apel de proiecte, regiunea Sud Muntenia are o alocare financiară de 19,26 milioane de euro.

Ghidul solicitantului, precum și Ordinul nr. 4710 din 3 mai 2018 pot fi consultate pe website-ul https://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea Program > Axe > Axa 5, link > https://regio.adrmuntenia.ro/index.php/axa-5/static/1200, și pe site-ul programului – www.inforegio.ro.