Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

S-a lansat apelul național de proiecte pentru modernizarea drumurilor județene, proiecte nefinalizate, apel pentru regiunile mai puțin dezvoltate!

În data de 6 iulie 2018, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a emis ordinul de aprobare a “Ghidului solicitantului - condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr.POR 2018/6/6.1/6 PROIECTE NEFINALIZATE, apel național pentru regiunile mai puțin dezvoltate, în cadrul Axei prioritare 6 – „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională”, Prioritatea de investiții 6.1 – „Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale.

Alocarea totală a apelului de proiecte este de 162.443.563,74 Euro (fonduri UE și buget de stat), iar aplicațiile se pot depune în perioada 16 iulie - 17 septembrie 2018 .

Apelul este de tip non-competitiv, cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare, proiectele putând fi contractate în ordinea depunerii cererilor, la nivel național, conform principiului: „primul depus, primul evaluat”.

Ghidul solicitantului, precum și Ordinul nr. 5259 din 6 iulie 2018 pot fi consultate pe website-ul: https://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea Program > Axe > Axa 6, link >https://regio.adrmuntenia.ro/axa-6/static/1201, și pe site-ul programului – www.inforegio.ro.