Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, distins cu Medalia Centenarului pentru contribuția avută în dezvoltarea municipiului Câmpina

Vineri, 30 noiembrie, în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României, precum și de aniversarea Centenarului Marii Uniri, Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a fost distins cu Medalia Centenarului pentru contribuția avută în dezvoltarea municipiului Câmpina, cu ocazia evenimentului organizat la Casa Tineretului, de Consiliul Local Câmpina.

Mulțumind pentru distincția primită, considerată o încununare a unui efort colectiv susținut, Liviu Gabriel Mușat a precizat: „Pentru noi, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, primirea acestei medalii este un moment important prin care, o parte din eforturile pe care le depunem zilnic, sunt recunoscute la nivelul unei administrații preocupate de rezolvarea problemelor comunității, apelând la această resursă importantă reprezentată de finanțările europene. Suntem oricând alături de comunitățile care își rezolvă problemele accesând fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, așa cum s-a întâmplat în exercițiul financiar anterior, așa cum se întâmplă și acum”.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Horia Tiseanu, alături de viceprimarul Adrian Pițigoi, precum și de consilierul Florin Frățilă, după ședința festivă a Consiliului Local Câmpina, în cadrul acesteia primind distincția Medalia Centenarului personalități marcante din domenii diferite de activitate, ce au avut un rol important în dezvoltarea socială, economică sau culturală a municipiului Câmpina.

Totodată, în deschiderea evenimentului, a fost semnat acordul de cooperare între primarii municipiilor Cahul și Câmpina, Nicolae Dandis, respectiv Horia Tiseanu, gest simbolic ce consolidează relațiile dintre cele două comunități. Cu acest prilej, primarul municipiului Cahul a primit, în semn de prețuire „Cheia municipiului Câmpina”.

În An Centenar, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a aniversat 20 de ani de Excelență în dezvoltarea regională, perioadă în care au fost implementate proiecte ce răspund nevoilor comunităților din regiunea Sud Muntenia în valoare de peste 1,5 miliarde de euro.