Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, la conferinţa regională cu tema „Creşterea absorbţiei fondurilor structurale”

Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, va participa mâine, la Piteşti, la conferinţa regională cu tema „Creşterea absorbţiei fondurilor structurale”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, începând cu ora 10:00, şi va fi organizat de către Ministerul Fondurilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale. Evenimentul, la care va lua parte şi ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în gestionarea fondurilor structurale şi de coeziune, ai autorităţilor centrale şi locale, ai beneficiarilor şi consultanţilor în domeniu. Scopul acestei întâlniri este de a răspunde necesarului de informaţii clare şi, totodată, de a identifica problemele care obstrucţionează procesul de utilizare a instrumentelor structurale şi posibile idei pentru înlăturarea respectivelor dificultăţi.

Cu această ocazie, directorul Liviu Muşat va prezenta proiectele din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană Piteşti, ce se derulează cu finanţare nerambursabilă Regio.

În paralel cu desfăşurarea conferinţei, în incinta hotelului va avea loc un târg de oportunităţi, unde experţi ai autorităţilor de management vor răspunde întrebărilor publicului interesat, unii dintre beneficiarii din regiune îşi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeană, iar firmele de consultanţă îşi vor putea face cunoscute ofertele şi portofoliile de proiecte de succes.