Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia lansează un program destinat în exclusivitate studenţilor

ADR Sud Muntenia selectează studenţi în vederea angajării pe perioada vacanţei. Aceştia vor putea lucra pe perioada vacanţei, pe bază de contract de muncă, pe perioadă determinată, într-una din cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.
Avantaje oferite:
•    Familiarizarea cu programele finanţate de Uniunea Europeană;
•    Mediul de lucru performant;
•    Posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor;
•    Salariu atractiv.
Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-ului. Prioritate vor avea persoanele care urmează cursurile unei facultăţi economice sau tehnice ( de preferinţă construcţii). Cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Interviul, la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi, va avea loc pe data de 11 iulie 2011, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
    Aşteptăm CV-urile(modelul Europass) dumneavoastră însoţite de o adeverinţă care să ateste faptul că aveţi statutul de student şi urmaţi cursurile unei instituţii de învăţământ superior-studii la zi, în ani terminali   (III sau IV), cuprinzând şi precizarea expresă a perioadei de vacanţă.  Aceste documente se depun până pe data de 8 iulie 2011, la sediul ADR Sud Muntenia, Str. General Constantin Pantazi, nr. 7A, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi, cod postal 910164, tel. 0242-331-769, fax 0242-313-167, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro, persoană de contact: Oana MÂŢU, Şef Birou Resurse Umane.