Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio-Programului Operational Regional 2014-2020!

ADR Sud Muntenia a primit vizita viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice

Vineri, 10 mai, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut onoarea de a primi vizita viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice.

Cu această ocazie, a fost prezentat stadiul implementării proiectelor finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 la nivelul regiunii Sud Muntenia, proiectele în care Agenția este lider sau partener, proiecte depuse în cadrul altor programe de finanțare, precum și sediul în care ne desfășurăm activitatea. În acest context, au fost discutate o serie de probleme privind finanțarea prin POR, ministrul dezvoltării și administrației  publice apreciind realizările noastre în domeniul accesării fondurilor europene, felicitându-ne totodată pentru rezultatele obținute. De asemenea, aprecierile vicepremierului s-au îndreptat și asupra sediului Agenției pentru Dezvoltare Regională, „considerat cel mai frumos edificiu din municipiul Călărași”.

În cadrul evenimentului, Liviu Gabriel Mușat, directorul ADR Sud Muntenia, i-a acordat vicepremierului Vasile-Daniel Suciu o plachetă aniversară, în contextul în care, recent s-au celebrat 20 de ani de dezvoltare regională în Sud Muntenia.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitățile de finanţare din Regio puteți obține contactând experții Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.